Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V hledáčku hollywoodského fešáka Toma Cruise (61) sice podle posledních informací uvízla zpěvačka Shakira (47), která mu měla učarovat během minulého víkendu, kdy se setkali v Miami během Velké ceny vozů Formule 1, ale hudebně je mu možná bližší jeho vrstevnice Janet Jackson...

Herec ze snímku Top Gun: Maverick zavítal na koncert slavné sestry krále popu do PNC Music Pavilion ve městě Charlotte v Severní Karolíně. Janet aktuálně absolvuje turné Together Again po Severní Americe, které je jubilejní desáté v její kariéře a potrvá až do 21. června.

Dvojice se po skončení koncertu setkala v zákulisí, kde vznikl i společný snímek, jejž následně Jackson sdílela i na Instagramu. „T, bylo moc fajn tě vidět a milé spolu strávit nějaký čas. #TogetherAgainTour,“ připsala Janet ke snímku, kterým jistě udělala radost svým více než sedmi milionům sledujících.

Janet během svého turné ohromuje publikum senzační show, během níž zazní takové hity jako All For You, Scream, Rhythm Nation, What Have You Done for Me Lately, Miss You Much nebo Black Cat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám