Hlavní obsah
Článek

Největší hudební soutěžní klání na světě Eurovize zná svou vítězku pro letošní rok. Již podruhé se jí stala švédská umělkyně Loreen (39). Na samém začátku vysílání finálového večera, odehrávajícího se v Liverpoolu, se ovšem hvězdou stala princezna z Walesu (42). Kate se totiž objevila v předtočeném videu společně s loňskými vítězi Eurovize, ukrajinským uskupením Kalush Orchestra, a několika dalšími slavnými jmény.

Princezna mnohé překvapila, když se stala součástí sestřihu, v němž v prostorách hradu Windsor zahrála na klavír. Přestože byl její vstup krátký a trval jen několik sekund, její ‚účast‘ alespoň tímto prostřednictvím vzbudila obrovskou pozornost a britská média to samozřejmě nenechala bez povšimnutí.

Pod články se okamžitě začaly množit komentáře, většina z nich byla pochvalných a obdivných. Lidé ocenili, s jakou noblesou princezna reprezentuje zemi a spousta z nich vyzdvihla i překrásnou róbu v přepočtu za 80 tisíc korun z dílny její oblíbenkyně Jenny Packham. Barvou šatů připomínající ukrajinskou vlajku Kate prý podpořila právě loňské vítěze. V zemi zmítané válkou se pochopitelně klání uskutečnit nemohlo, a tak Ukrajina spojila síly s Velkou Británií, odkud pocházel zpěvák Sam Ryder, jenž loni skončil druhý.

„Catherine je skutečná dáma, absolutně perfektní,“ zní jeden z mnoha názorů a další se přidávají: „Kate je kompletní balíček. Jsme šťastní, že je právě ona naší budoucí královnou.“ Jiný zněl: „Byla jsem ohromena. Ty šaty... Ten vzhled... Všechno bylo správně.“

Objevily se ovšem i komentáře, v nichž lidé tvrdí, že se Kate snaží napodobit Meghan. „Pořád kopíruje Meghanino oblečení. Je to velice nezajímavé,“ nebo „Kopírování vlasů a šatů Meghan. Wow, ona je vážně její fanynkou.“

„Dost liberální užití slova ‚omráčila‘. Jediné, co jsem viděl, byl pytel kostí hrající na klavír. Není třeba vyzdvihovat dost možná nejpodlézavější moment celé Eurovize,“ nebral si servítky další komentující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám