Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tím, že se stala pátou nejkrásnější dívkou světa a bodovala na světové soutěži krásy Miss Grand International, se půvabná blondýnka Mariana Bečková, s níž se život nemazlil, rozhodně nespokojila. Klade si další a další cíle i na úkor svého soukromého života. Zkouší štěstí jako herečka v Los Angeles a má za sebou i svoji moderátorskou premiéru.

Mariana moderovala v angličtině klání o Miss Czech Republic Grand, které předcházelo hlavnímu finálovému večeru Miss Czech Republic. Spolu s Isabellou Menin, vítězkou Miss Grand International, korunovala svoji následovnici Sophii Marii Osako, která bude Českou republiku reprezentovat letos. "Bylo to poprvé, moc jsem si to užila a uvažuji, že bych si to ráda zopakovala," řekla Super.cz Mariana.

Kráska strávila několik měsíců na začátku roku v Los Angeles, kde sice utratila všechny své úspory, ale prý to stálo za to.

"Seznámila jsem se s hereckými agenty i producenty, dostala jsem spoustu nabídek, a nejen na role "holek z Východu". Čeká se jen na moje pracovní povolení. Koncem roku bych se tam měla vrátit," pochlubila se a v našem videu popsala, jak některá setkání probíhala, a přidala i vtipnou historku, jak zvládá práci s přízvukem.

Za svým snem si jde i na úkor svého soukromí, protože s partnerem mají rozdílný náhled na budoucnost. "Axel se chce stěhovat na Bali a já chci zůstávat v Los Angeles. Uvidíme, jak to bude do budoucna. Bali sice miluju, ale v mojí kariéře mě tam nic nečeká. Zatím se máme skvěle, v létě děláme spoustu jógových pobytů a uvidíme, jak to bude dál," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám