Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se to nezdá, tak Gabriela Partyšová (45) začátkem června slaví už 45. narozeniny. Na svém zevnějšku moderátorka pořadu Život ve hvězdách pravidelně pracuje a postavu jí mohou závidět i mladší kolegyně. I tak začíná vidět nedostatky a své půlkulatiny řeší víc, než když před pěti lety slavila čtyřicítku.

„Věk řeším, chtěla jsem říct, že to mám na háku, ale není to tak. Řeším to, dřív jsem byla v televizi jedna z nejmladších, teď jsem jedna z nejstarších a všichni chodí pro radu,“ svěřila se Super.cz se smíchem moderátorka. „Opravdu vidím nedostatky, říkám si sakra, ten krk prozrazuje můj věk, co s tím dělat. Ale nechci být ta, která bude mít všechny výplně a botoxy a vypadat jako jedna z mnoha. Nedávno mi bylo řečeno, že bych si mohla rty, na kterých je vidět věk, malinko upravit,“ prozradila Gabriela, která chce stárnout s grácií a se zákroky to rozhodně nepřehání.

I kvůli práci před kamerou potřebuje mimiku, a tak nepatří k dámám, které by trávily čas na plastické chirurgii. „To zrání je těžké a je to pořád kompromis,“ svěřila se Gabriela a přiznala, které zákroky podstupuje ona. „Mám na mračivku botox a trochu v čele. Zkoušela jsem i vějířky kolem očí, ale ty mám celkem přirozené, jinak moc neexperimentuji a držím se v tom zpátky,“ řekla nám Gabriela, kterou jsme potkali na golfovém hřišti nedaleko Prahy během jejího fashion focení.

„Fotíme pro jeden prestižní časopis a jsem velmi ráda, že jsem byla oslovena, a miluji tyto dny, kdy mohu být za modelku a pracuje na mně skvělý tým lidí, ať už to jsou stylisti, nebo vizážisti,“ svěřila se Gabriela Partyšová, která byla na luxusní focení ověšena dokonce šperky v hodnotě 7 milionů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám