Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní koncert Jiřího Buriana alias Kapitána Dema v pražské O2 areně vyvolal u fanoušků pořádný rozruch. Ač hudebník lákal na pořádnou podívanou, nakonec se dle diváků, kteří výkon komentovali na sociální síti, jednalo o pořádný propadák, a to od samotného začátku akce, kdy museli fanoušci na umělce dlouho čekat.

„To čekání čtyřicet minut byla velká neúcta ke všem platícím lidem. Ani omluva nebo důvod čekání. A pak všechny dorazil nějaký rybář. Takže palec dolů. Za ty vydělaný peníze si kupte příště hodiny, nebo si zaplaťte otroka, ať vám nastaví upozornění, v kolik máte nastoupit,“ napsal jeden z diváků, se kterým mnoho jiných souhlasí.

„Totální dno! Nejhorší koncert, co jsem kdy zažila. Víc to ani rozepisovat nebudu. Díky bohu za Bendiga na konci,“ napsala jedna z rozhořčených fanynek. Dle dalších to ovšem ani hvězdní hosté, jako byl Leoš Mareš (47) nebo Jan Bendig (30) nezachránili. Někteří fanoušci dokonce odcházeli i během show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám