Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní začátek roku nebyl pro zpěvačku Janu Fabiánovou vůbec jednoduchý. V únoru se musela rozloučit se svou maminkou, zpěvačkou Naďou Urbánkovou (†83). V těžkých chvílích jí byl největší oporou její přítel, který si podobnou událostí procházel jen pár měsíců před ní.

„Mám úžasného a zcela netoxického partnera, což je v tomhle světě obrovská výhra. Na druhou stranu jemu v listopadu zemřela babička, do toho maminka začala být nemocná a zemřela, takže jsme teď neměli lehké období, ale je pravda, že ve dvou se to lépe zvládá,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou jsme potkali na křtu nového dvojalba saxofonisty Felixe Slováčka.

„Máme s Felixem obrovskou lásku k jazzu a swingu a na téhle desce je jedna písnička, kterou nazpívala moje maminka a vůbec jsem nevěděla, že vůbec existuje,“ prozradila nám zpěvačka, která nějakou dobu žila v Americe, kde také tvořila. Do Česka se pak vrátila mimo jiné i za maminkou, nás zajímalo, zda nyní neplánuje opět přesídlit do USA. „Mám tady partnera, máme tady jeho děti ve střídavé péči a nechci zmizet, mně by se hrozně stýskalo. Jsem maceška, moc si to užívám. Jsou puberťáci a je to fajn,“ svěřila se nám Jana Fabiánová, která by se nebránila ani tomu, posunout vztah dál, a promluvila o svatbě.

„To je na něm. I když teď je doba, že bych i já mohla pokleknout, chci být až tolik emancipovaná. Tak uvidíme,“ řekla nám Jana Fabiánová, která má nyní spoustu práce se svými projekty a na příští rok chystá velký vzpomínkový koncert na Naďu Urbánkovou. „Chystám velký galakoncert na 11. dubna příštího roku v Lucerně, kde bude spousta krásných hostů, a tam se maminčiny písničky napříč mnoha žánry připomenou,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám