Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Lukáše Příkazkého televizní diváci mohou vidět v novém seriálu televize Prima s názvem Agrometal. Natáčelo se loni v létě a v té době se Lukáš stal dvojnásobným tátou. Po narození malé Malvínky pro něj bylo natáčení tohoto seriálu docela oříšek.

„V tom červnu, kdy se Malvínka narodila, jsme byli v plném zápřahu natáčení. Já jsem si vydobyl na produkci, abych mohl být nějaký čas po porodu doma. Nešlo to celé to šestinedělí, ale dělal jsem, co jsem mohl,“ zavzpomínal během rozhovoru pro Super.cz.

„Moje žena je skvělá a úžasná, že to zvládla, fakt zlatou medaili pro ni. Pak jsme se domluvili, že po natočení Agrometalu ještě natočím jednu věc a od října se snažím být doma a kompenzovat to, co jsem jakoby prošvihl.“

My jsme si s hercem povídali na slavnostním promítání seriálu Agrometal, krátce před uvedením prvního dílu v televizi. Jak by popsal svou roli? „Je mu 38 a ne vlastní vinou prošvihne výročí vlastní svatby. Jeho manželka je na něj hodně naštvaná a řekne mu, že se sebou musí něco udělat. Rozhodne se, že se přihlásí do soutěže kapel. Je to bláznivý nápad, když nemá kapelu a ani nemá hudební talent, a tak to vyřeší jiným způsobem,“ dodal Lukáš Příkazký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám