Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Alžběta Ferencová alias Zea se pyšní dokonalými křivkami a postavičkou jako lusk. Nedávno se na sociální síti pochlubila peprnými fotkami ve spodním prádle a v tu chvíli nikdo nezapochyboval, že by se tato tmavovláska uživila i modelingem.

Držím se fit díky tanci a velmi jsem si oblíbila pilates a často jezdím na kole, což miluju. Jinak jím celkem všechno kromě smaženého jídla. To jím opravdu jen jednou za čas a vyhýbám se mu,“ svěřila se Super.cz.

Nyní má Zea plné ruce práce. Na Slovensku aktuálně točí dva seriály a v Praze jsme si s ní povídali před jejím vystoupením. Přišla totiž podpořit nové uchazečky a uchazeče během prvního castingu prestižní soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2023 Czech Republic.

Jak by podle zpěvačky měli vypadat vítěz a vítězka? „Měli by být samozřejmě krásní, ale hlavně lidi zasáhnout svými emocemi a inteligencí. Aby se v tom světě showbyznysu dokázali otáčet, aby chtěli na sobě dále pracovat, a nejen lpět na svém zevnějšku,“ dodala zpěvačka Zea během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám