Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) dorazila na galavečer Miss Czech Republic ve velmi kreativním outfitu. Večerní šaty vyměnila za odhalený overal alias chytrá horákyně. "Je to dost creative," usmívala se Simona, která se snažila dodržet předepsaný dress code, tedy creative black tie.

"Je to overal od Jakuba Ponera. Vymýšleli jsme to spolu. Odvážili jsme se jít do něčeho crazy. Dress code to povoluje. Mám ráda róby, ale mám jich dost, jsem přesycena," vysvětlila Super.cz Simona výběr outfitu.

"Čekám kritiku, že se Krainová po padesátce zbláznila. A vlastně se na to těším. V plavkách chodit už nebudu. Jsem ráda, že tuto disciplínu mají missky. Dnes bylo teplo, chtěla jsem se trošku svléknout," usmívá se modelka.

Co na sexy outfit řekl její manžel Karel Vágner? "Karel už je zvyklý, už ho nic nepřekvapí. Když vidím chlapy chodit v šatech, proč my ženy bychom nemohly být kreativní," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám