Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Veronika Biasiol a Barbora Mlejnková z show Survivor poskytli Super.cz exkluzivní osobní zpověď. Přiznaly, že spolu měsíc nebyly a procházely velkou vztahovou krizí. Důvodem byla Veroničina déle trvající nevěra. Pár společně vyrazil na finále Miss Czech Republic.

"Měly jsme velkou krizi, řešily jsme i stěhování. Ale rozhodly jsme se, že to zkusíme znovu," řekla Super.cz Veronika, která je ráda, že Bára chce ve vztahu pokračovat.

"Komu se to nestalo? Snažím se s tím vypořádat. Bolí to furt. Byly jsme měsíc od sebe, obě jsme byly na dovolené, já v Egyptě, tam jsem si prošla peklem. Budu se snažit odpustit. Každých pět minut mi je jinak, chci na tom pracovat. Jestli se přes to nepřenesu já, tak nikdo," míní Barbora.

"Chceme začít s čistým štítem, teda hlavně já. Vím, že celá věc byla z mé strany sobecká, nechci pokračovat v sobectví a v tajnůstkaření," vysvětluje Biasiol důvod, proč šla s pravdou ven a přiznala se k poměru s jinou ženou.

"Jestli spolu budeme, tak láska všechno zahojí. Záleží na Verče, jak se bude chovat. Já ji v tom koupat nebudu," uzavřela hvězda reality show Survivor Mlejnková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám