Hlavní obsah
Článek

Po vyhlášení nejkrásnějších dívek 14. ročníku soutěže Miss Czech Republic spadl její ředitelce Taťáně Makarenko (34) kámen ze srdce, že se všechno povedlo podle jejího přání. "Když máte show, která je live, vždycky je to náročné. Myslím, že to bylo všechno krásné, dali jsme si na tom všichni hodně záležet," konstatovala.

Na vítězkách se prý s ostatními členy poroty víceméně shodli. "Vítězka je sympatická a líbí se širokému spektru lidí, takže doufám, že nikdo nebude namítat, že vyhrála právě Justýna Zedníková," míní Táňa, v jejíž soutěži vyhrávaly jeden čas hodně brunetky, teď jsou ale královnami krásy spíš blondýnky. "Nevím, co je teď trendy, ale za mě jsou všechny barvy vlasů krásné," smála se.

V soutěži Miss Czech Republic nejde ale jen o povrchní krásu, většina finalistek studovala vysokou školu. "Myslím, že mají našlápnuto v kariéře dobře, ať už jako modelky, tak i v jiných profesích," soudí Makarenko, která si ke svému vysokoškolskému titulu chtěla přidat další, ale zatím neměla na dokončení doktorátu čas, jak nám vysvětlila v našem videu, ať kvůli Miss nebo svatbě, kterou letos v létě chystá.

Probrali jsme samozřejmě i sexy model, který na finále oblékla. "Šaty mi nechával ušít na míru náš kreativní ředitel Sam Dolce, ve stejné kolekci byly oblečené i naše finalistky, takže všechny ladíme. Cítím se v nich velmi dobře, i když jsou velmi nepojištěné," svěřila, že měla strach, aby v modelu neukázala víc, než by si přála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám