Hlavní obsah
Článek

Diablo III je bez debat nejočekávanější hrou posledních let. Legenda akční hry na hrdiny, v níž jste ničili stovky kostlivců a démonů, sahá ještě do minulého tisíciletí a málokdo by věřil, že od poslední reinkarnace samotného Diabla uplynulo více než 10 let. I proto se této hry nemohou dočkat desítky milionů fanoušků. Hra je to božská i ďábelská.

Nejlepší nabídka na alza.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O hru je již v těchto dnech ohromný zájem a některé verze jsou dávno vyprodané. Proto radíme dobře nenechávat nákup na poslední chvíli. Skvělým tipem je nákup na alza.cz. Nejenže máte jistotu této skvělé hry, ale navíc – pokud si koupíte hru do 30. května, můžete vyhrát jednu z cen za 250.000 korun. Diablovsky dobrá nabídka!

Hrajte za 5 povolání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Diablo III podobně jako jeho předchůdce nabídne 5 povolání, které si budete moci na začátku hry vybrat. Silný barbar, rychlý mnich, démonický šaman… S každým z nich bude herní zážitek velmi odlišný, a tak dostanete v podstatě 5 her v jednom! Můžete hrát sami nebo ideálně s jinými po síti. Do hry nově přibudou aukce předmětů a veteráni vědí, že výbava hraje v diablovkách velkou roli. Novinek ale přináší hra mnohem více!

Jedinečný zážitek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čím si Diablo získalo fandy po celém světě? Jednoduchou, a přitom nesmírně propracovanou a hlavně návykovou hratelností. Vykostit kostlivce zvládl každý, přitom odhalit všechny možnosti trénování postav a jejich využití – s tím si někteří pohrávali celých 10 let. Celá hra navíc láká svou ponurou atmosférou a pekelnou grafikou. Do toho přidejte možnost hrát se svými kamarády a máte titul, který definoval jeden žánr – diablovky. Třetí díl je tu!

Další články

Načítám