Hlavní obsah
Článek

Populární americká zpěvačka Britney Spears (42) zasedne v porotě pěvecké soutěže X Factor. Na tiskové konferenci v New Yorku byla viděna s kolegy Demi Lovato, Simonem Cowellem a L.A. Reidem, kde přítomným fotografům pózovala v těsných krátkých šatech a odhalila svou pomerančovou kůži.

Matku dvou dětí na “photocall“ doprovázel její snoubenec Jason Trawick, který je zároveň jejím poručníkem. Půvabná blondýnka, která ztratila jen minimum ze své krásy z dob kralování v hudebních žebříčcích, vypadala v bílých minišatech velmi dobře. Jedinou chybičkou na kráse byla celulitida, která “zdobila“ její stehna.

„Bude to velká zábava a bude to úplně jiné než cokoliv, co jsem kdy dělala. Jsem připravená najít skutečnou hvězdu,“ řekla o svém působení v soutěži Spears.

Tvůrce soutěže Simon Cowell nahradil bývalé porotkyně Paulu Abdul a Nicole Scherzinger za Britney a Demi prý proto, že chce celou show vést jiným směrem. „Uděláme tu nejlepší sérii, jakou jsme kdy měli. Minulý rok jsme začali dobře, ale teď budeme s těmito děvčaty fantastičtí,“ nechal se slyšet Cowell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám