Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) šokuje. Dnes v jedenáct hodin chtěla točit večírkovou reportáž pro TopStar v obřadní síni ve Strašnicích na pohřbu herce Michala Peška. Ten minulý týden podlehl rakovině plic. Vedení televize Prima jí to ale zakázalo.

"Nejsem morbidní. Michal Pešek byl můj kamarád. Hráli jsme spolu ve hře Kachna na pomerančích a byl také první velkou láskou mojí mámy. Michal říkal, že chce mít velký pohřeb, miloval legraci a hlavně si přál, aby to byl jeden velký večírek. Tak jsem mu to chtěla splnit. On by si to tak přál," řekla Super.cz Agáta.

Vedení televize pro to ale pochopení nemělo. "Petr Lesák mi řekl, že se to nehodí a že by to lidé nepochopili," vysvětlila smutně Agáta. "A asi má pravdu. Všichni by si nakonec říkali, že jsem nelidská a nebrali by v potaz, že Michal si to tak přál," dodala Agáta, která jde na pohřeb s maminkou Veronikou Žilkovou a přeci jenom chtějí působit vesele. Tak, jak by si to jejich kamarád přál. "Kytici máme z pouti," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám