Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento roztomilý psík rasy pomeranian neboli německý trpasličí špic patří Kelly Osbourne (27), která jeho miniaturní tlapičky nazouvá do stylových botiček. Snímek svého vyfintěného čtyřnohého kamaráda Kelly poslala na internet. Ovšem pro dceru rockera Ozzyho Osbourna psí botky neznamenají jen módní doplněk, ale především ochranu před alergií, kterou prý její fenečka jménem Story trpí.

„Story má alergii, takže jsme jí museli pořídit tyhle malé botičky, aby si už přestala zkoušet ty své tlapky sníst!,“ naznačila Osbourne na Twitteru. Ještě dříve na sociální síť napsala: „Mám nového pejska, kterého jsem zachránila. Je to pomeranian, který se předtím potuloval a žebral. Nemůžu se dočkat, až ji poznám a udělám ji šťastnou!“

Kelly má ještě dobrmana Blue a dalšího pomeraniana Sida, který si prý na nově příchozí Story dělá nároky: „Sid nedokáže přestat s obtěžováním Story! Je sexy, jak se o ni snaží! Zlobivej kluk,“ napsala Kelly.

Související témata:
Story

Reklama

Další články

Načítám