Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná novou královnu krásy. Vítězkou Miss Czech Republic se stala blondýnka Justýna Zedníková. Justýna bodovala i u vás čtenářů Super.cz. V naší anketě získala 40 procent vašich hlasů.

Nová královna krásy poletí Českou republiku reprezentovat na světovou soutěž Miss World. "Nemůžu tomu uvěřit. Samozřejmě jsem doufala, ale absolutní vítězství? To budu dlouho rozdýchávat," řekla Super.cz šťastná vítězka soutěže krásy jen pár minut po svém triumfu.

Justýně je 20 let, je studentkou vysoké školy ekonomické. Měří 179 centimetrů a její míry jsou 91-63-93. Do očí se krásné Justýně dlouho dívat nedokážete. Pyšní se totiž přírodními čtyřkami!

"Vnady mám přírodní. Nemám na sobě nic upraveného, žádné plastiky," prozradila Super.cz v medailonku Zedníková. Bohužel pro pány, Justýna Zedníková je zadaná. Jejím přítelem je mladý zpěvák Šimon Opp.

A které další dívky zabodovaly? Českou Miss Grand International se stala Sophia Maria Osako, které korunku nasadila světová vítězka této soutěže, brazilka Isabella Menin. Miss Supranational se stala blondýnka Marie Jedličková, která je často přirovnávána k topmodelce Karolíně Kurkové. Českou Miss International se stala Dominika Němečková a Miss Intercontinental Anna Benešová. Ve finále soutěžila také reportérka Super.cz Veronika Dočkalová.

Líbí se vám nová Miss Czech Republic?
Ano, je moc krásná
51,6 %
Ne, ničím mě nezaujala
48,4 %
Celkem hlasovalo 40216 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám