Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) se své těhotenské břicho opravdu nesnaží skrývat. Do společnosti nosí modely, které na něj upozorňují, a teď se dokonce nechala nafotit jen ve spodním prádle. A to v pěkně divokých pózách.

Zpěvačka už dává dost jasně najevo, že další člen její rodiny na sebe nenechá dlouho čekat. Devítinásobná držitelka Grammy se stala maminkou loni 13. května a lidé se teprve teď dozvěděli skutečné jméno jejího syna, kterého má s ASAPem Rockym (34). Ještě než se ale druhé dítko podívá na svět, udělala si zpěvačka foto mejdan a oslavila pětileté výročí své módní značky.

Fotografie vznikly v kancelářském prostředí, Rihanna na nich řádí u kopírky a kolem poletuje spousta papírů. Diva má jen střevíčky na vysokých podpatcích a černé spodní prádlo, které odhaluje tetování, jež má pod ňadry. Hlavní roli tentokrát ovšem nehrají její vnady, ale břicho, které naznačuje, že se zpěvačka už brzy stane dvojnásobnou maminkou. Miminko by se podle informací zahraničních médií mělo narodit během léta a jestli Rihanna nechá fanoušky opět čekat, mohli by se jeho jméno dozvědět například příští rok touto dobou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám