Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dua Lipa (28) je nejen talentovanou zpěvačkou, ale také úspěšnou modelkou. Své tělo v bikinách sice fanouškům ukáže jen občas, pak to ale stojí za to. Dua Lipa totiž, co se týče plavek, nemá ráda mnoho látky.

Dcera kosovských Albánců žijící v Anglii toho dostala do vínku opravdu hodně. Je jednou z nejoblíbenějších zpěvaček světa, která svými hity láme rekordy, také je milá a navrch velmi dobře vypadá. Právě tahle kombinace k ní přitáhla už téměř devadesát milionů fanoušků, kteří ji obdivují na sociální síti. A jak to vypadá, zpěvačka nebude ani hloupá. Její poslední fotky jsou totiž reklamou na knižní klub a Dua Lipa sledujícím vypráví, jak nikdy nikam neodjede bez knihy a čtení je její vášní.

Dua Lipa odhalila své tělo i mysl.

Více než knihy si ale fanoušci na fotkách určitě všimnou zpěvaččina těla, které v miniaturních bikinách opět odhalila skoro celé, a to dokonce na dvou různých fotkách. Sledující si mohou prohlédnout nejen její piercing v pupíku, ale také tetování, které má na jedné paži. Není jasné, jestli pro knihomolku Duu Lipu je opravdu nejpohodlnější pozicí na čtení knihy ležení na tvrdém prkně na pláži, nicméně výsledná fotgrafie je opravdu efektní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám