Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu nové knihy Kdyby se Eliška Bučková (34) ocitla díky tomu, že starší z autorek, spisovatelka Simona Votyová, je manažerkou dětského hudebního projektu, na němž modelka v poslední době pracuje. Naopak už ukončila svoji spolupráci s rybářským táborem pro děti svého expřítele Jakuba Vágnera (42). A povídali jsme si o dvou klucích, kteří do jejího života přišli s novým partnerem.

"S tábory jsem skončila loňským ročníkem. Letos už je dělat nebudu. Po šesti letech byl čas předat to mladším. Už jsem z toho neměla takovou radost a potřebovala jsem se posunout někam dál. Během těch let jsem neměla vůbec v létě volno, a navíc jsem měla v hlavě už nové projekty, hudební, kde budu učit veselou formou tradicím. Teď je teprve budeme realizovat," vysvětlila Eliška.

Víc času bude mít i na partnera a jeho děti. "Ale kluci byli loni i na tom rybářském táboře," smála se Eliška, která se syny svého přítele vychází skvěle. "Jsem z pěti dětí, moje dvě sestry už mají každá po dvou dětech. Děti miluju a být s nimi mi přijde úplně přirozené. Vlastně mi život bez dětí v Praze chyběl," svěřila.

S partnerovými syny se vídá často. "Je to víceméně půl napůl, ale i podle domluvy. Někdy si je bereme i mimo určený čas, protože se nám stýská. Není s tím žádný problém, a hlavně jsme se přestěhovali asi osm minut od nich, abychom to neměli daleko," vyprávěla. A jak kluci Elišce říkají? "Elinko. Macecho ani maceško se jim nelíbilo," usmívala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám