Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít za tátu slavného hollywoodského drsňáka je určitě výhodou, někdy je to ale spíše kříž. Stalloneho tři dcery práskly, že když se jejich potenciální přítelové setkají s Rambem, bývá vztahu konec.

Sylvester Stallone (77) si své dcery dvacátnice užívá už na starší kolena. Z předchozího manželství se Sashou Czack má čtyřiačtyřicetiletého syna jménem Seargeoh, druhý syn Sage zemřel v roce 2012 v šestatřiceti letech na infarkt. Se současnou manželkou Jennifer Flavin má dcery Sophii, (26), Sistine, (24), a Scarlet (20). Ty se s tátou objeví v nové reality show The Family Stallone, kterou momentálně propagují.

Dámy se teď moderátorce Hodě Kotb v rozhovoru pro magazín Today svěřily s tím, že setkání jejich nápadníků s tátou není vždy jednoduché. Ba právě naopak. „Většinou je dost zastrašuje, a když proběhne setkání s rodiči, tak se už nevrátí, protože je táta vyděsí,“ řekla Sistine, která dodala i to, že potenciální nápadníky otec ani nezdraví. Jedinou dcerou, která zatím měla štěstí, je Scarlet, s jejímž přítelem Sylvester vychází hlavně proto, že mají stejná tetování. „Nevěřím jejich záměrům. Protože znám muže. Doufám, že se z nich (dcer) stanou staré panny. Zůstanou navždy doma,“ řekl herec k důvodu svého chování, samozřejmě s trochou nadsázky.

V reality show se ale bude probírat i to, jak moc se herec obává o bezpečnost svých dcer a proč je rád, že je má. „Jsou vtipné. Nikdy nejsou zticha a umějí o sobě dát vědět, umějí se vyjádřit, “ řekl Sylvester, který prý v domácnosti se čtyřmi ženami nikdy nevyhraje žádnou hádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám