Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Shakira (47) si v Miami užívá zájmu ze strany mužů plnými doušky. Zatímco o víkendu údajně udělala velký dojem na Toma Cruise (61), ve středu se vydala na plavbu člunem s Lewisem Hamiltonem a partičkou jeho kamarádů... V pánské společnosti byla přitom kolumbijská diva jako ryba ve vodě...

Smyslná Shakira je od loňského června, kdy po třinácti letech došlo k rozchodu mezi ní a bývalým fotbalistou FC Barcelona Gerardem Piquém, oficiálně sama. Jak se ovšem zdá minimálně z její návštěvy Miami, o pozornost mužů rozhodně nemá nouzi.

V neděli se přímo na závodním okruhu před Velkou cenou vozů Formule1 setkala s Tomem Cruisem, který jí byl údajně natolik okouzlen, že jí krátce po jejich setkání nechal poslat pugét květin. O pár dní později přijala pozvání od sedminásobného mistra světa F1 Lewise Hamiltona, aby se k němu a jeho kamarádům, mezi nimiž byl například i jeden z jeho nejbližších přátel šermíř Miles Chamley-Watson, připojila během plavby člunem. Stalo se tak poté, co se předešlého večera všichni potkali v místní restauraci Cipriani.

Lewis gentlemansky pomohl dámě na palubu a Shakira oděná do šeříkových minišatů se následně už jen nechala bavit pánskou společností. Partička poté kroužila nedaleko zpěvaččina sídla na pobřeží za 20 milionů dolarů.

Zatímco Shakira by měla být single, Lewis byl dosud spojován s brazilskou modelkou Julianou Nalu, která se proslavila loňským krátkým románkem s Kanyem Westem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám