Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou to už tři týdny, co si krásná moderátorka Lucie Křížková (39) po dvou letech odvezla domů svého manžela, jachtaře Davida Křížka. Z vězení byl propuštěn na podmínku. Těsně před tím, než se její milovaný muž dostal na svobodu, nám sympatická kráska prozradila, jaké mají plány, až nastane tento den.

Manžel o tom samozřejmě už hodně dopředu přemýšlí, co bude, až bude venku, a byl by rád, kdyby mohl být s každým členem naší rodiny a strávit s ním čas sám,“ svěřila se tehdy Super.cz.

A jak řekli, tak také udělali a Křížek se snaží dohnat to, co zameškal. Nyní mají důvod k další radosti, syn David slaví 11. narozeniny. Moderátorka se pochlubila krásnou rodinnou fotografií.

„Nejkrásnější dárek k narozeninám jsi letos dostal o pár dní dřív, ale stál za to. Buď zdravý a šťastný. Milovaný jsi. Nejvíc,“ napsala pyšná maminka Lucie Křížková, která si užívá každou sekundu se svým milovaným mužem a jejich dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám