Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejtalentovanějších dětských herců poslední dekády Jacob Tremblay nechyběl na premiéře filmového remaku Malé mořské víly a lidé žasli, jak moc během pár let roztomilý klučík vyrostl a dospěl. Snímky z premiéry se dokonce staly virální právě díky Jacobovi, kterému je aktuálně šestnáct let. Mnozí dokonce tvrdí, že měli problém jej poznat. Jeho nezaměnitelný dobrácký pohled mu ale rozhodně zůstal, co říkáte?

Kanadský herec už má za sebou spolupráci s takovými prvotřídními herci, jako je Owen Wilson s Julií Roberts ve snímku (Ne)obyčejný kluk či Brie Larson v dramatu Pokoj, který jej v roce 2015 proslavil zřejmě nejvíc.

Jacob je ovšem před kamerou jako doma už od útlého dětského věku, první reklamy začal natáčet už jako batole a v sedmi letech debutoval v rodinné komedii Šmoulové 2, kde byl jeho hereckým parťákem pro změnu Neil Patrick Harris. Za své výkony Jacob získal už i několik hereckých ocenění či nominací.

Aktuálně se na něj mohou fanoušci těšit v Malé mořské víle z dílny Disney, ale letos se objeví ještě ve snímcích The Kid nebo The Toxic Avenger. O tomto hereckém talentu jistě ještě hodně uslyšíme, a tak se diváci nemusí bát, že by přišli o další jeho ‚neuvěřitelné proměny‘, jak mnozí hercovo dospívání nazvali...

Reklama

Další články

Načítám