Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) si ohledně své aférky s fotografem Danielem Zahrádkou tak dlouho hrála s ohněm, až je z toho sama překvapená. "Je hodně zvláštní, co se začalo dít. Najednou, když vyšlo na povrch, že bychom si nemuseli být s manželem navzájem úplně věrní, tak se hodně lidí osmělilo," vyprávěla Super.cz.

"Mne se hrozně let nedovolovali muži vůbec mimopracovně oslovit. Když přišla tahle kauza, najednou si uvědomili, že bych do toho mohla jít i s někým jiným než s manželem," svěřila. "A Pepa to má stejně. Jeho kamarádky na sociální síti na něj stojí takovou frontu, aby s nimi zašel na kafe, až jsem z toho nervózní," připustila.

Také díky mediálně prezentovanému volnějšímu vztahu dostává Gábina čím dál více kšeftů na moderování. Sami jsme se divili, kolik mužů ji obletovalo na poslední akci, kdy v prostorách bývalého pražského kina U Hradeb uváděla miniveletrh designového zboží Unique, Unique. "Abych se přiznala, kromě pokojíčku pro holčičku, kterou bych si moc přála, mne nejvíc ze všeho zaujal vynikající koňak," smála se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám