Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to bude opravdu velký comeback. Britská komedie Do naha! oslavila čtvrtstoletí a teď se diváci mohou těšit na její pokračování ve formě seriálu. Z hlavních hrdinů se neobjeví snad pouze jediný.

Ve slavném britském snímku se v anglickém městě Sheffield, kde byla v té době velká nouze o práci, dala dohromady parta místních obyčejných mužů, aby secvičila vystoupení po vzoru známé striptérské skupiny. Na konci předvedou, že i oni mají na to, aby ukázali svá nahá, i když ne zcela dokonalá těla. Film se stal obrovským hitem a nastartoval vlnu snímků, ve kterých se skupiny lidí dají dohromady, aby se svlékli za nějakým bohulibým účelem. V Anglii se stal film dokonce kasovním kinorekordmanem, než ho záhy předstihl Titanic.

Takhle bude vypadat pokračování snímku Do naha!

A teď se skoro celá parta striptérských amatérů s dobrým srdcem vrací. Seriál na obrazovky uvede kanál Disney+ a stojí za ním scenárista filmu Simon Beaufoy. Už z traileru je jasné, že bude sledovat další osudy mužů ze Sheffieldu. Diváci uvidí Roberta Carlylea, Stevea Huisona nebo Marka Addyho. Bohužel se ale na obrazovce určitě neobjeví pohledný herec Hugo Speer, který si před lety zahrál Guye. S tím studio ukončilo smlouvu prý proto, že podle informací magazínu The Sun údajně během natáčení pozval do svého karavanu ženu a byl přitom úplně nahý. Herec ovšem všechna obvinění odmítá.

A svléknou se pánové i v pokračování po pětadvaceti letech? Podle traileru, ve kterém zazní věta: „Tohle bude ten největší comeback,“ je pravděpodobné, že se diváci na nějaký ten taneček mohou opět těšit.

Reklama

Další články

Načítám