Hlavní obsah
Článek

Velkou sledovanost pořadu Nikdo není dokonalý si jen málokdo dokáže vysvětlit. Kolega Jiřího Krampola, jenž je hlavním průvodcem pořadu, si to ale vysvětluje docela jednoduše. Nejde o hvězdné hosty ani o neobvykle opáleného Jiřího Krampola, jenž sbírá skandály společně se svojí manželkou Haničkou.

"Já si myslím, že jde hlavně o to, že se diváci rádi dívají na to, že jsou ještě hloupější lidé než oni. A je to doopravdy peklo," řekl Super.cz moderátor Petr Vojnar. "Některé otázky do ankety vymýšlím já, další režisér, pak se vybírá z dotazů od diváků," upřesnil.

Právě poslední otázka, která vznikla právě od diváků, ho vážně dostala. "Ptal jsem se, jak často se musí měnit voda u plovoucí podlahy. Nevěřil jsem vlastním uším, protože se skoro všichni chytili a opravdu si mysleli, že plovoucí podlaha něco společného s vodou má," vyprávěl.

Každopádně se kšeft v televizi Vojnarovi vyplácí. Zasnoubil se s partnerkou Petrou Frantovou a pomalu chystá svatbu. "Ale dojde na ni až příští rok. Chci koupit větší byt a nechci si na něj brát hypotéku, ale zaplatit ho hotově. Střádám peníze do sejfu a za rok by to mohlo klapnout. Včetně svatby, kterou si představujeme jen se svědky třeba na Maledivách," uzavřel Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám