Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou sledovanost pořadu Nikdo není dokonalý si jen málokdo dokáže vysvětlit. Kolega Jiřího Krampola, jenž je hlavním průvodcem pořadu, si to ale vysvětluje docela jednoduše. Nejde o hvězdné hosty ani o neobvykle opáleného Jiřího Krampola, jenž sbírá skandály společně se svojí manželkou Haničkou.

"Já si myslím, že jde hlavně o to, že se diváci rádi dívají na to, že jsou ještě hloupější lidé než oni. A je to doopravdy peklo," řekl Super.cz moderátor Petr Vojnar. "Některé otázky do ankety vymýšlím já, další režisér, pak se vybírá z dotazů od diváků," upřesnil.

Právě poslední otázka, která vznikla právě od diváků, ho vážně dostala. "Ptal jsem se, jak často se musí měnit voda u plovoucí podlahy. Nevěřil jsem vlastním uším, protože se skoro všichni chytili a opravdu si mysleli, že plovoucí podlaha něco společného s vodou má," vyprávěl.

Každopádně se kšeft v televizi Vojnarovi vyplácí. Zasnoubil se s partnerkou Petrou Frantovou a pomalu chystá svatbu. "Ale dojde na ni až příští rok. Chci koupit větší byt a nechci si na něj brát hypotéku, ale zaplatit ho hotově. Střádám peníze do sejfu a za rok by to mohlo klapnout. Včetně svatby, kterou si představujeme jen se svědky třeba na Maledivách," uzavřel Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám