Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a vítězka modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Jana Tvrdíková (23) se v září loňského roku stala vdanou paní. Ano řekla brankáři Slavie Praha Ondřeji Kolářovi. Usměvavá kráska je nyní v požehnaném stavu. Toho, že by jí těhotenství v jejím věku vzalo nějaké pracovní nabídky, se nebojí. Neděsí ji ani nová a nová konkurence.

„Ne, toho se opravdu nebojím. Myslím si, že jsem mladá a mám velmi ráda sport, tak jsem přesvědčená, že po porodu velmi rychle zhubnu a dítě bude jen radost a já se vrátím k této práci,“ svěřila se Jana Super.cz.

Manželé už se miminka nemůžou dočkat, budou mít syna. „Já jsem chtěla chlapečka, a to se mi splnilo, čekáme kluka. Partner chtěl holčičku. Jména máme už vymyšlená, měli jsme pro holčičku jméno Sofie, ale bude to kluk, tak se náš syn bude jmenovat Sebastián.“

My jsme si s Janou povídali na prvním castingu letošního ročníku českého kola zmíněné světoznámé soutěže. Každý rok topmodelka ráda sleduje cestu dalších jejích nástupců a nástupkyň. „Jsem vítězka z roku 2016, takže každoročně zavítám na nějaký casting. Loni jsem byla v Liberci a předloni jsem byla na Chodově,“ dodala v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám