Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Miss Czech Republic Marie Jedličková už roky slýchá, že je podobná topmodelce Karolíně Kurkové (40). Půvabná blondýnka to bere jako velký kompliment.

"Před pěti lety mi to lidé začali říkat, i na castingu mi to Taťána Makarenko opakovala. Je to pro mě kompliment, jsem za něj ráda. Beru to jako přednost. Je to nádherná modelka. Být k ní přirovnána je krásné," řekla Super.cz Marie Jedličková.

S modelingem zatím Marie nemá mnoho zkušeností, věnovala se mu jen chvíli. "Modelingu jsem se věnovala od patnácti let. Po dvou letech jsem ale přestala, nelíbil se mi ten svět. Odcestovala jsem na sever Anglie, kde jsem absolvovala stáž ve videoprodukční firmě a studovala jsem. Chodila jsem po horách, jezdila na paddleboardu, žila v přírodě," prozrazuje Marie.

Sexy blondýnka je zadaná, s partnerem nyní mají vztah na dálku. "Momentálně je to náročnější, studuje v Anglii zoologii. Také je zaujatý do přírody, oba nás to baví," dodala finalistka Miss Czech Republic.

O tom, která z deseti dívek se stane novou královnou krásy, se rozhodne již tuto sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám