Hlavní obsah
Článek

Je to zhruba rok, co se moderátorka Daniela Písařovicová (45) poznala s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým (41). Během natáčení zábavního pořadu to mezi nimi zajiskřilo a krásný pár tvoří dodnes.

Není divu, že si na jejich výročí vzpomněl i Libor Bouček (43). A to přímo během natáčení dalšího dílu Inkognita. Daniely se zeptal, jak se za ten rok změnila. Místo ní ale začal odpovídat Ondřej Brzobohatý a jeho parťáci Richard Genzer a Jakub Prachař.

„Já bych o tom nechtěl mluvit,“ mlžil Brzobohatý. Pak ale vztah s Danielou samozřejmě pochválil. „Myslím si, že vykvetla úplně nádherně,“ prohlásil. Pak už se ozval Prachař. „Když jsem ji poznal, tak mi přišla stejně veselá, jako jsem teď já, tak na ni koukám a říkám si, no je to určitá oběť z mojí strany,“ vtipkoval Prachař s tím, že na obrazovce působí Daniela posmutněle a hned by ji objal.

Když Bouček všechny upozornil, že otázka na to, jak se změnila, byla určena primárně Daniele, měla moderátorka jasnou odpověď: „Já bych řekla, že Ondra se změnil,“ řekla. „Takhle, musel,“ smál se Genzer, který měl poslední slovo.

Začátky vztahu s Písařovicovou neměl Brzobohatý vůbec jednoduché. Řešit musel hojně propíraný rozchod a rozvod s Taťánou Kuchařovou, vztah s Danielou ale nakonec vydržel všechny překážky i obrovský mediální zájem.

Reklama

Další články

Načítám