Hlavní obsah
Článek

Mráčků v ráji přibývá. Tak by se dal v poslední době charakterizovat vztah mezi Jennifer Lopez (54) a jejím staronovým mužem Benem Affleckem (51). Na premiéře filmu, ve kterém Jennifer hraje, si manželé vyměnili názory a netvářili se přitom zrovna příjemně. A nebylo to poprvé.

Zpočátku to vypadalo jako pohádka. Zpěvačka a herec se k sobě vrátili po mnoha letech a nemohli se od sebe odtrhnout. Konala se svatba, oba si nechali vytetovat svoje iniciály, a nedávno dokonce koupili i drahý dům. V poslední době už jejich vztah ale ani navenek nevypadá jako idylka zamilovaných. K prvnímu konfliktu před zraky veřejnosti došlo během předávání cen Grammy, kdy se Jennifer na svého muže podle zahraničních médií utrhla se slovy, že by si mohl atmosféru více užívat.

A k dalšímu konfliktu došlo nyní, přímo na červeném koberci při příležitosti premiéry filmu Matka, kde Jennifer hraje hlavní roli. Pár si nejspíš myslel, že je ještě mimo dosah fotoaparátů, a mezi partnery došlo ke střetu, který sice nemá jasné téma, na obou ale bylo vidět, že jsou velmi napjatí a rozhodně si do ouška neříkají krásná slova. K tomu došlo až o chvíli později, kdy byl pár už oficiálně focen a jako mávnutím kouzelného proutku se proměnil v zamilované hrdličky, které bez sebe nemohou dýchat.

Nutno podotknout, že Ben Affleck na premiéře i pod nánosem make-upu vypadal unaveně a možná pro něj společenská událost v ten den byla nad jeho síly. Co ale bylo příčinou jeho výrazu, zůstává tajemstvím. Herec se před lety netajil problémy s alkoholem, v poslední době se ale na veřejnost žádná podobná nařčení nedostala. Tak uvidíme, jak se bude vztah páru vyvíjet dál a jestli jejich roztržkám na veřejnosti bude konec, nebo se budou naopak stupňovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám