Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávané turné RENAISSANCE WORLD TOUR zpěvačky Beyoncé (42) odstartovalo ve čtvrtek ve švédském Stockholmu a americká hudební diva nenechala nikoho na pochybách, že se po několikaleté pauze vrací na koncertní podia v plné parádě a s maximálním nasazením.

Trojnásobná maminka vystoupila v tamní Friends Aréně a během energií nabité show vystřídala hned několik nápaditých kostýmů, jimž dominovaly třpytivé body, vysoké kozačky a těsné overaly kopírující její bezchybné křivky tvaru přesýpacích hodin. Pozadu přitom nezůstávala ani početná skupina jejích tanečnic a tanečníků.

Turné RENAISSANCE uspořádané k loni vydané stejnojmenné desce, by mělo trvat do konce letošního září a zpěvačka vystoupí po Evropě a Severní Americe celkem sedmapadesátkrát. Očekává se, že turné by svými výdělky mohlo trumfnout dokonce i veleúspěšnou koncertní šňůru Eras Tour její kolegyně Taylor Swift.

Do Prahy se sice zpěvačka nechystá, ale její fanoušci se za ní mohou vydat k našim sousedům. V Německu vystoupí dvakrát, a to 21. června v Hamburku a o tři dny později ve Frankfurtu nad Mohanem. Rovněž dva koncerty se uskuteční v Polsku, ve Varšavě se na ni mohou těšit příznivci 27. a 28. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám