Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36) přivedla na svět svého prvorozeného syna loni 13. května, ale až dosud neprozradila světu jeho jméno. Fanoušky tak nechala pouze hádat, jak by se roztomilý chlapeček, jehož má s partnerem a kolegou z branže ASAP Rockym (34), mohl jmenovat. Nyní se britskému Daily Mailu podařilo získat kopii chlapcova rodného listu, z něhož je patrné, že se rodiče nechali inspirovat jménem frontmana uskupení Wu-Tang Clan.

Podle kopie rodného listu by se totiž chlapeček měl jmenovat RZA Athelston Mayers, známý rapper ze zmiňované kapely se přitom rovněž jmenuje RZA. Rodné jméno třiapadesátiletého umělce přitom zní Robert Fitzgerald Diggs. Mayers je po tatínkovi, jehož pravé jméno zní Rakim Mayers. Shoda jistě nebude pouhou náhodou, jelikož RiRi na sobě od porodu synka měla několikrát oblečení s potiskem Wu-Tang Clan.

Fanoušci přitom nedávno spekulovali, že se Rihannin syn může jmenovat Noah, ale příliš indicií této fámě nenasvědčovalo. Barbadoská diva s ASAP Rockym čeká druhého potomka, a tak je už nyní předmětem dohadů jejich příznivců, kým se dvojice nechá inspirovat tentokrát...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám