Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třetí vystoupení ve velké Lucerně, pokaždé po boku slavné kolegyně, si užil zpěvák Jan Bendig (30). "Vystupoval jsem tady s Hanou Zagorovou, Lucií Bílou a teď naposledy s Leonou Machálkovou," vypočítal.

"Na Leoně jsem vyrůstal, znám strašně moc jejích písniček, které jsme doma zpívali. Když mě oslovila, byl jsem nadšený a okamžitě jsem kývnul. Vybrala nám nádherný duet a mohl jsem si zazpívat i svoji sólovou," upřesnil Honza, který roztančil celý velký sál a těší se na další koncerty, které chystá už sám. "Jezdím, zpívám, jsem zdravý a moje rodina také. To je nejdůležitější," uvedl.

Probírali jsme s ním i jeho jevištní kostýmy. S Leonou vystupoval v bílém obleku a i díky účesu trochu připomínal legendárního Elvise. "Vždycky den před vystoupením jdu rychle něco koupit. Pak si dám od toho obleku tak půl roku pauzu, než si ho zase vezmu, to už na něj snad lidi zapomenou. Odhaduji, že mám doma asi osmdesát obleků," prozradil. Na to, kolik má džín, se ho prý ptát nemáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám