Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skotská zpěvačka a miláček národa Susan Boyle (51) se v roce 2009 proslavila účinkováním v pěvecké soutěži Britain’s Got Talent, když překvapila svou interpretací písně ‚I Dreamed a Dream‘ z muzikálu Bídníci. Údajně do té doby nepolíbená Skotka se stala přes noc hvězdou číslo jedna, ale ani tři roky působení v šoubyznysu ji nenaučily, jak se správně oblékat. Susan má zkrátka svůj styl a mluvit si do něj nenechá.

Boyle se naposledy ukázala v Londýně, když v pátek opouštěla restauraci Aubaine v Kensingtonu. Na sobě přitom měla prazvláštní trojbarevné šaty, které doplnila o černé lesklé punčochy, černou staromódní kabelku a především o růžovou chlupatou šálu, která připomínala boa. K tomu přidala pár ne zrovna dámy hodných gest a především řetízek s infantilním přívěskem v podobě kočičky Hello Kitty a další z přespříliš kreativních modelů této sympatické zpěvačky byl na světě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám