Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije v Brně a do Prahy se tak často nedostane. Výjimkou byla premiéra nové komedie Život pro samouky, kde Bára Seidlová ztvárnila roli ezo influencerky a celostní koučky Muriel. Herečka, která v patnácti hrála princeznu Zubejdu, vypadá i po čtyřicítce skvěle a je neuvěřitelně štíhlá. A to prý i díky tomu, že už roky nejí maso.

Éterická herečka typově roli stoprocentně odpovídá. "Úplně mě nepřekvapilo, že si mě režisérka Jitka Rudolfová na tuhle postavu zvolila. Jestli vypadám ezo, to už je k posouzení zvenku," krčila rameny.

"Na balkóně pěstuju bylinky, ráda jezdím na chalupu, protože miluju přírodu. Můj životní styl je takový, že se snažím dělat věci, které mě baví, naplňují mě a vyvolávají ve mně radost," dodala. "Maso nejím, jsem na rostlinné stravě. Podporuji místní výrobu, jezdím za různými pěstiteli, ale zajdu nakoupit i do supermarketu, když není čas," není zase až tak ortodoxně bio herečka.

Herečka žije roky v Brně, i když v Praze by měla víc hereckých příležitostí. "Jsem holka z Moravy, pocházím z Mikulova, a Brno mi vyhovuje. Mám tady zázemí, hrajeme tady i divadlo," upřesnila a více prozradila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám