Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co si Veronika Kopřivová (33) užívala luxusní dovolenou na Maledivách. Plavky zabalila po dvou měsících znovu a cílem její cesty se tentokrát stalo Mexiko. Na dovolenou odletěla i s dcerkou Ellinkou a nechybí ani její partner Miroslav Dubovický.

Už nějakou dobu její fanoušci spekulují o tom, zda jsou s otcem její dcerky stále spolu. K tomu se expřítelkyně Jaromíra Jágra jasně vyjádřila. A nebrala si přitom servítky.

„Nepochopím drzé dotazy od cizích lidí jako: Kde máš malou? Proč tam není malá? Kdo ji hlídá? Kde je přítel? Rozešli jste se? Jste spolu? Kdy bude svatba? Kdy bude druhý dítě? Kdy bude třetí dítě? Už jsi těhotná? A tak dále. To je za mě prostě extrémně drzý,“ svěřila se Veronika, která si užívá už 14 dní v zahraničí a svým fanoušků poslala vzkaz.

„Můj Instagram, moje pravidla, takže všechny komentáře, které se mi nelíbí, mažu. A nezapomeňte, že existuje i reálný život, nejenom ten na Instagramu,“ nechala se slyšet Kopřivová, která si život umí užívat. Na bílé písčité pláží se pochlubila parádní postavičkou v bikinách. A jak je vidět, moc jí to sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám