Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SPOILER!

Nejtěžší reality show světa Survivor zná své tři finalisty. V duelu před branami finále vypadl horký favorit. Nikdo nečekal, že by v duelu s Martinem Konečným, který má zdravotní problémy, vypadl. Kdo je tím, který se posledním soubojem vyřadil z boje o 2,5 miliónu korun?

Survivor opustila blonďatá tanečnice, Slovenka Johanka Fabišíková. "Martin mi dal polibek smrti," komentovala vypadnutí Johanka, která Martinovi několikrát zachránila v soutěži jeho život. V emotivním loučení, kdy jí tekly proudem slzy, opakovala, že jí bylo velkou ctí v soutěži být: "Bylo mi ctí s vámi všemi, i s tebou Ondro. Děkuju, jste všichni skvělí, ať to urve ten nejlepší, budu všem držet palce," řekla Johanka.

"Zamilovala jsem si to tady, pohled na moře, vůni vzduchu. Jsem vděčná za každý jeden den," dodala tanečnice.

Ve čtvrtek se můžete na Voyo těšit na pořad nazvaný Survivor Speciál – Cesta do finále, který připomene pouť finálové trojice soutěží. Finále reality show Survivor uvede Voyo ve středu 17. května a o den později také TV Nova. Rozhodující v něm budou nejen dovednosti, ale i hlasy poroty složené z dříve vyloučených účastníků. Stane se vítězem Tomáš Weimann, Martin Konečný, nebo Karolína Krézlová?

Reklama

Další články

Načítám