Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá britská herečka Danniella Westbrook nedávno podstoupila několik zákroků na klinice plastické chirurgie v Turecku, které jí podle jejích slov změnily život, jelikož jí zachránily obličej. Bývalá hvězda seriálu EastEnders nyní na pláži v Portugalsku předvedla výsledek četných úprav.

Devětačtyřicetiletá herečka se tak zřejmě rozhodla zpříjemnit si zotavování z operací u moře, kde se objevila již bez obvazů na hlavě. Je přitom známo, že by se jizvy přímému slunci kvůli možné pigmentaci nějaký čas po operaci vystavovat neměly. Danniella jich přitom podstoupila hned několik, vylepšení se tak dočkalo její břicho, nos, brada či oblast čelisti, navíc si nechala udělat i kompletní facelift. Poprsí prošlo několika úpravami již v minulosti.

Westbrook dodnes čerpá ze své zašlé slávy z dob, kdy hrála v nekonečném seriálu EastEnders, a čas od času se objeví v některé z britských reality show jako Celebrity Big Brother, Dancing on Ice, I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! a dalších.

Již od teenagerských let její život provázely drogy, především pak kokain, kvůli němuž prakticky přišla o nosní přepážku. V roce 2019 promluvila v pořadu The Jeremy Kyle Show, že její závislost pokračuje. Moderátor se následně zasloužil o to, aby se šla léčit. Westbrook poté uvedla, že jí tím Kyle zachránil život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám