Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zahradách Buckinghamského paláce se v úterý odpoledne konala zahradní party, které se kromě princezny Kate (42) a jejího chotě Williama (41) zúčastnili i vévoda z Edinburghu Edward a jeho žena Sophie. Pozornost většiny hostů na sebe ovšem opět strhla především princezna z Walesu, která vypadala v bledě modrých šatech s vázankou pod krkem a s barevně sladěným kloboukem úchvatně.

Mezi hosty zahradní party byla mimo jiné i třiadevadesátiletá Elizabeth Watts pyšnící se šlechtickým titulem dáma, která vyprávěla Williamovi, jak před sedmdesáti lety spala tři dny na ulici, jen aby zahlédla jeho babičku Alžbětu II. během její korunovace. Britská média tak o ženě nyní píší jako o možné nejvěrnější královské fanynce.

„Tři noci jsem za deště spala na chodníku, ale bylo to krásné,“ prozradila Williamovi Watts s tím, že zažila dokonce i korunovaci krále Jiřího VI., otce Alžběty II., v roce 1937. „Tři korunovace, to je úžasné,“ žasnul William. „To jsem ale měla spalničky,“ odvětila vtipně žena.

Akce byla uspořádaná především pro takzvané ‚korunovační šampiony‘, tedy zhruba pro pětistovku dobrovolníků povětšinou z řad vévodů, markýzů, politiků či církevních představitelů, kteří během korunovace zastávali nějakou funkci.

Kate v kouzelném modelu od značky Elie Saab s vévodkyní Sophií rovněž v krásných modrých šatech pro změnu z dílny londýnského butiku Suzannah, který má v oblibě i Kate, si povídaly s hosty a děkovaly jim za jejich tvrdou práci. Stejně tak činily pochopitelně i jejich drahé polovičky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám