Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jana Doleželová (42) vystupuje v médiích jako hodné děvče, a proto dlouho odolává nabídkám pánských časopisů na focení eroticky laděných fotek. Nyní ale konečně podlehla.

Finalistky české soutěže krásy jsou v hledáčku pánského legendárního časopisu dlouhodobě a Jana není výjimkou. Největší úlovek se zatím podařil v roce 2010, kdy se na obálce květnového čísla časopisu Playboy objevila Jana pohromadě s dalšími čtyřmi vítězkami soutěže krásy. Na nabídku focení samostatného pictorialu kývla Miss České republiky 2004 ale až po letech odmítání.

„Několik let dostávám nabídky od tohoto pánského magazínu na focení odhalených fotografií. Můj názor však zůstává neměnný, moji nahotu čtenáři neuvidí, nechávám prostor jejich fantazii,“ vysvětluje své odolávání lukrativní nabídce na focení erotických snímků Jana Doleželová.

Fotografie pro časopis se symbolem zajíčka vznikaly na fotbalovém stadionu pražské Slavie v Edenu a spojitost s nadcházejícím mistrovstvím EURO 2012 ve fotbale, které hostí Polsko a Ukrajina, není náhodná. Červnové vydání časopisu s Janou uvnitř koresponduje s konáním mistrovství Evropy. Pohled na přitažlivou Janu Doleželovou oděnou do fotbalistické výstroje či ve svůdných, lehce odhalujících pózách bude jistě pro české fotbalisty i jejich fanoušky z řad čtenářů pánského magazínu silně motivující.

„Ráda bych podpořila českou reprezentaci při některém z nadcházejících mistrovských utkání. Jako vášnivá cestovatelka bych ráda navštívila nějakou z hostitelských zemí mistrovství a rozšířila si tak i seznam dobytých destinací,“ prozradila Jana, která v minulosti navštívila například derby AC Milan - Inter Milan, lyžařské světové poháry a všechny grandslamové tenisové turnaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám