Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyni Kate (42) bylo již opakovaně vytýkáno, že je příliš hubená a nedlouho po svatbě se dokonce měla stát vzorem pro dívky trpící anorexií. Přestože je princezna stále velice štíhlá, rozhodně není jen kost a kůže, ale také samý sval. Její lýtka by jí mohl závidět nejeden fotbalista, jak předvedla během nedělní charitativní akce, kde její manžel William (41)usedl na koňský hřbet a hrál pólo v anglickém Berkshire.

Oblíbený sport mezi britskou šlechtickou rodinou si kromě manžela Kate užíval i jeho mladší bratr Harry (39). Oběma princům to přitom na koňském sedle šlo, jakoby se v něm narodili. Chybět nemohl ani psík Lupo, kterého si královský pár William a Kate společně pořídili.

Britská média už stačila zjistit, že modré šaty nad kolena, které na tuto příležitost Kate oblékla, přišly princeznu na osm a půl tisíce a béžové boty na klínu od značky Libelula na 5 800 korun. Očekává se, že obojí opět půjde hned na dračku.

Reklama

Další články

Načítám