Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb o tom, že portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo (39) tvoří se svou snoubenkou Georginou Rodríguez (30) jeden z nejkrásnějších slavných párů. Sexy brunetka nemá problém pochlubit se snímky ze soukromí, na nichž jsou obvykle zachyceny roztomilé momenty ze života jejich početné rodiny. Tentokrát Georgina nechala nahlédnout i do hnízdečka lásky, které po přestěhování do Saúdské Arábie obývají...

Jejich dočasným útočištěm po Ronaldově přestupu do týmu Al Nassr Rijád byl ‚služební byt‘ v podobě obrovského luxusního apartmá v hotelu Four Seasons, rozkládající se hned na dvou podlažích. Momentálně ale obývají rozlehlý rodinný dům a právě snímky od bazénu, který je jeho součástí, se Georgina pochlubila na Instagramu. Kondice páru jistě nepotřebuje žádný komentář a napovídá tomu, že v domě se s největší pravděpodobností nachází i plně vybavené fitness.

Devětadvacetiletá Rodríguez vychovává s Ronaldem pět dětí. Společně mají pětiletou dcerku Alannu Martinu a ještě roční Bellu Esmeraldu. Z dřívější doby má fotbalista třináctiletého Cristiana Jr. a téměř šestiletá dvojčata Evu Maríu a Mattea.

Zatímco Ronaldo je už několik let nejsledovanější osobností na Instagramu a v současnosti má neuvěřitelných 580 milionů fanoušků, jeho partnerka se pomalu dotahuje na rovněž úctyhodných 50 milionů. Pomohlo jí k tomu jistě nejen četné sdílení rodinných fotografií a jejich živobytí v luxusu, ale i televizní série s názvem Jmenuji se Georgina mapující veškeré zásadní dění kolem ní i jejích blízkých. Aktuálně na Netflixu běží již druhá řada.

Reklama

Další články

Načítám