Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od své oblíbené černé tentokrát ustoupila. Módní návrhářka Tatiana Kovaříková svoji kolekci pro jaro a léto nečekaně zpestřila. Na přehlídce, kde její modely na mole vynesly i známé tváře jako Aneta Vignerová (36), Andrea Bezděková (29) anebo Gabriela Lašková, (34) to hrálo mnoha barvami, které jsou hitem aktuální sezóny.

"Je pravda, že černá tam sice je, ale čím dál tím méně. Vybírám si barvy, které se mi líbí, většinou jsou to trendy barvy. Rozhodla jsem se, že v kolekci použiju bílou, žlutozelenou, která je nádherná a netradiční a mám ji ve flitrech i v taftu. Pak je tam pink lila. Těmito barvami jsem kolekci rozzářila a vedle černé krásně vyniknou. Ale černá vždycky v kolekci bude, takže nikoho nezklamu," vysvětlila Táňa.

Probrali jsme i to, podle čeho vybírá modelky, které její modely na přehlídce vynesou. "Samozřejmě si mi musejí líbit, něčím mě oslovit. Líbí se mi, že jsou napříč i věkem a vlastně i postavou. Mám svoje stálice, kdy jsem ráda, že když jim zavolám, mají čas. Ve spolupráci s modelingovou agenturou pak doplňuji čerstvými tvářemi," upřesnila návrhářka, jejíž modely můžete vidět v našem videu i ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám