Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci sobotní korunovace britského krále Karla III. si střílí z vévodkyně Meghan (42). Ta se oficiálně nezúčastnila, její manžel a syn krále Harry dorazil z USA sám a jen na otočku. Hned po ceremoniálu se vydal zpět domů.

Na Twitteru se vzápětí objevily vtipy, že vévodkyně na korunovaci přece jen byla a do Westminsterského opatství proklouzla v převleku.

Fóry vycházejí ze záběrů na hudebního skladatele sira Karla Jenkinse, jehož díla zazněla během korunovace, a jeho výrazné vizáže ne nepodobné „inkognito“ nasazovacím maskám, složeným z kníru a brýlí, které se dají pořídit v obchodě s žertovnými předměty.

Lidé si stříleli z vévodkyně Meghan

„Meghan, nás neoblafneš,“ tweetovali.

„Nás neoblafneš, Meghan,“ sdílel jeden z diváků ceremoniálu fotku sira Jenkinse. „Někdo se ukázal v přestrojení na korunovaci. A nesedí nikde jinde než vedle Andrewa Lloyda Webbera,“ smál se další.

Vévodkyně Meghan sobotu strávila s dětmi Lilibet a Archiem, který v ten den slavil čtvrté narozeniny, neděli pak s přáteli na túře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám