Hlavní obsah
Článek

Před sedmi měsíci se půvabná zpěvačka Jitka Boho (32) stala dvojnásobnou maminkou. Po dcerce Rosalii se radovala ze syna Tadeáše, jehož tatínkem je podnikatel Tomáš Hřebík. Nyní si rodinka vyrazila na exotickou dovolenou do Ománu.

Někdejší královna krásy si pochvalovala rodinnou dovolenou, ale nezapřela v sobě někdejší kariéru modelky, když se nechala „vycvaknout“ v plavkách. Jitka si to ostatně může v klidu dovolit, protože se velmi rychle vrátila zpátky do formy.

„Musela jsem, ale jinak je asi 99 procent fotek Rosi a Tedík s tatínkem,“ nenechala Boho nikoho na pochybách, že má na prvním místě rodinku. Na své fanoušky ale nezapomíná.

Kráska je také ráda, že se u moře načas vyřešil její problém s ekzémem, který trápí i jejího syna. „Malý má atopický ekzém, musela jsem si dát různé diety. Bezlepkovou, bez mléka, takže tam se mi ten jídelníček ještě zúžil,“ řekla nedávno Super.cz Boho, jež si postavu udržuje díky cvičení, které ji navíc velmi baví. „Já moc ráda cvičím. Cvičím, i než jdu spát, jsem v tom trochu blázen,“ dodala Boho s tím, že ji od pohybu neodrazuje ani nedostatek spánku a brzké vstávání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám