Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co se řešilo, zda jsou vůbec spolu. Ondřej Gregor Brzobohatý (41) se od listopadu ve společnosti se svou přítelkyní neobjevoval a na sociálních sítích se svým soukromím nechlubí už vůbec. To se ale změnilo a zpěvák a muzikant sdílel romantickou fotkou z dovolené.

„Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!“ svěřil se hudebník ke snímku s moderátorkou, která jeho slova vtipně okomentovala filmovou hláškou. „No to je taky dost, žes mě někam vyvez,“ připsala Daniela Písařovicová.

Pár si užívá krásnou dovolenou v exotice a je to také první fotografie, kterou zamilovaná dvojice ze svého soukromí sdílela. To si jinak pečlivě střeží. „Nemáme potřebu se někde úplně vystavovat. Já trošku přehodnotil vztahovou politiku,“ upřesnil pro Super.cz nedávno Ondřej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám