Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatická herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) má dlouhá léta postavičku jako lusk. Pokud byste ale čekali, že je za tím spousta dřiny ve fitku a na různých cvičících lekcích, jste na omylu. „Tím, že jsem v jednom kole, jím všechno, co potkám. Necvičím, nemám ani čas. V podstatě se dá za cvičení považovat to, že se svýma studentama cvičím choreografie, nahazuji ty kroky, vymýšlím je pro ně, takže tím, že to s nimi procvičuji, tak asi nějaký ten pohyb mám a mám svého pejska, se kterým chodím každý den pět až šest kilometrů,“ svěřila se Daniela Super.cz.

My si s herečkou povídali na kostýmové zkoušce v Divadle Metro, kde spolu s kolegy připravují zájezdové představení s názvem Bílá paní na vdávání. Společně s Martinem Zounarem (56), Martinem Krausem, Filipem Blažkem (50) a dalšími objedou české hrady a zámky. Představení bude o to autentičtější.

„Moje role baronky se jmenuje Kunhuta a bude balit mladého chlapce a shodou okolností budu mít to štěstí, že v tom hraje jeden z mých studentů, takže se známe a moc se na to těším,“ dodala v našem rozhovoru Daniela Šinkorová.

Reklama

Další články

Načítám