Hlavní obsah
Článek

Nikdy nepodceňujte kvalitu zraku českých turistů. Právě ti nám totiž dali zaručený tip, že na plážích marockého Agadiru pravidelně dovádí ve vlnách známý český pár. Moderátor a ředitel známého českého rádia Míra Hejda (28) vytáhl k moři svou půvabnou partnerku Zorku Kepkovou (21), kterou Češi znají jako moderátorku Snídaně s Novou a Evropy 2. A že se bylo nač dívat!

Loni se o páru v médiích psalo v souvislosti s možnými zásnubami, šlo však pouze o nafouknutou bublinu. A ačkoli se po více než třech letech vztahu ke vdavkám Zorka Kepková zatím neblíží, z našich fotek to rozhodně nevypadá na nějakou krizi. Příležitostná modelka a tvář módní značky Reporter se totiž ke svému partnerovi měla více, než se na arabskou zemi vůbec sluší. Pár však dováděl ve vlnách v ranních hodinách, kdy ještě na plážích tolik lidí nebylo, a tak vše prošlo bez komplikací.

Z Maroka se v poslední době stává útočiště českých celebrit. Mimo Hejdy s Kepkovou tam v poslední době trávila dovolenou i Vendula Svobodová se synem Jakubem, která si s sebou na pobřeží Agadiru nepřibalila manžela Patrika Auše. Proč, to ví jen ona sama...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám