Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzek Vilda Šír, který nezkazil žádnou legraci v prvním ročníku česko - slovenské reality show Love Island, kde skončil s partnerkou na třetím místě, má za sebou velký úspěch. Vyhrál aktuální ročník slovenské verze taneční soutěže StarDance.

S tím, že tanec je jeho vášeň, se netajil už během soutěže. V Česku jsme zaznamenali pouze jeho milostné eskapády, kdy ho partnerka ze soutěže Love Island Nikol Treterová po rozchodu obvinila z toho, že vztah jenom hrál, zatímco ona ho brala vážně. "Nikču jsem měl rád, akorát bohužel každý to viděl jinak a nedopadlo to, co se dá dělat," vysvětloval Super.cz. Poté se pro změnu objevil na veřejnosti s Veronikou Přikrylovou alias Veve z minulého ročníku Survivoru. Tam ale vztah rovnou vyloučil.

Na Slovensku se ovšem Vilda prosazuje po profesní stránce, byl osloven jako jeden z VIP tanečníků do soutěže Let's Dance 2023 Slovensko. S tanečnicí Janou Kovalčíkovou se dostal až do finále, které včera vyhrál. Minulým vítězem byl i v Česku dobře známý herec Ján Koleník.

Reklama

Další články

Načítám